ذهن خلاق لوگو

دنیا برای من پر از فراوانیست و به لطف خدا آن قدر قوی هستم که کسی نمی تواند به من هیچ ضربه ای بزند یا آسیبی برساند.

  • ذهن خلاق
  • مقالات
    • هدفگذاری حرفه ای
    • مدیریت زمان
    • مدیریت افکار و باورها
    • رفع اهمال کاری و تنبلی
    • مدیریت زندگی
    • مدیریت انگیزه
    • مدیریت عادت ها
    • مهارت های ارتباطی
    • اعتماد به نفس
    • معرفی کتاب
  • محصولات
  • درباره ما
Menu
  • ذهن خلاق
  • مقالات
    • هدفگذاری حرفه ای
    • مدیریت زمان
    • مدیریت افکار و باورها
    • رفع اهمال کاری و تنبلی
    • مدیریت زندگی
    • مدیریت انگیزه
    • مدیریت عادت ها
    • مهارت های ارتباطی
    • اعتماد به نفس
    • معرفی کتاب
  • محصولات
  • درباره ما

چگونه بیزینس کوچ شویم

چگونه بیزینس کوچ شویم

عناوین پیشنهادی

در این مقاله موضوع بیزینس کوچینگ را بررسی می کنیم تا در پایان دریابیم که چگونه بیزینس کوچ شویم ؟ لطفا تا انتهای مطلب، همراه ما بمانید. در دوران ما تجارت و دنیای کوچینگ از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا تمامی زمینه های کاری در حال حرکت به سمت تخصصی شدن می باشد و بیزینس کوچینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. پیش بینی می شود که یکی از مهم ترین و پر کارترین مشاغل آینده ی جهان، بیزینس کوچینگ باشد. چرا که تجارت های زیادی به دنبال چنین افرادی خواهند رفت تا رونق کسب و کار خود را افزایش دهند. حال ما در این مقاله و سایت ذهن خلاق، می خواهیم شما را با بایدها و نبایدهای این حرفه آشنا کنیم و به سوال های در ذهن شما پاسخ کاملی ارائه دهیم. سوال هایی که قطعا یکی از آن ها این است که ” چگونه بیزینس کوچ شویم؟”
آن چه در نوشتار چگونه بیزینس کوچ شویم؟ خواهید خواند:
  1. بیزینس کوچینگ چیست؟
  2. بیزینس کوچ کیست؟
  3. چگونه بیزینس کوچ شویم؟
  4. چه کسانی می توانند بیزینس کوچ موفقی باشند؟
  5. وظایف بیزینس کوچ را بیان نمایید.
  6. مزایای بیزینس کوچینگ را توضیح دهید.
  7. معایب بیزینس کوچینگ چیست؟
  8. بیزینس کوچ در چه زمینه هایی می تواند کمک کند؟
  9. با یک بیزینس کوچ چه چیزی به دست می آورید؟
  10. کلام آخر

بیزینس کوچینگ چیست؟

بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ چیست؟
پیش از این که به سوال چگونه بیزینس کوچ شویم؟ پاسخ دهیم و یا به هر اقدامی فکر کنیم، باید با مفهوم کوچینگ در تجارت یا کوچینگ در بیزینس آشنا شویم. بیزینس کوچینگ، روابط مشترک بین صاحبان مشاغل و مربیان مشاغل است که هدف آن رشد و توسعه استراتژیک تجارت است. به عبارت دیگر، کوچینگ در تجارت راهنمایی است که صاحبان مشاغل از طریق آن از موقعیت فعلی خود و چگونگی دستیابی به اهداف کوچک و بزرگ مطلع می شوند.

بیزینس کوچ کیست؟

بیزینس کوچ کیست؟
بیزینس کوچ کیست؟
استفاده از این حرفه و کسانی که در آن مشغول به کار هستند، در تجارت می تواند تصویر روشنی برای مشاغل ایجاد کند. به طوری که کلیه اهداف و ارزش های سازمانی در نظر گرفته شود. سپس، بر اساس این چشم انداز، آن ها برنامه های خود را ارائه می دهند و سعی می کنند تا موقعیت آن تجارت را بهبود بخشند. بسیاری از صاحبان مشاغل بزرگ معتقدند که داشتن بیزینس کوچ می تواند نقشی بسیار تعیین کننده در موفقیت یک تجارت داشته باشد. البته افراد زیادی هستند که بدون هیچ گونه تخصصی خود را به عنوان بیزینس کوچ معرفی می کنند. بیزینس کوچ ها به طور معمول صاحب یک یا چند مشاغل موفق هستند که می توانند از استعداد و تخصص خود برای کمک به مشاغل دیگر استفاده کنند. با اطمینان می توان گفت که اطلاعات و مشاوره های زیادی وجود دارد که صاحبان مشاغل می توانند از آن ها برای رشد تجارت خود استفاده کنند. اما این موارد کلی است و به طور خاص به رشد یک تجارت خاص نمی پردازد.

مشاوره و ارائه راه حل های خاص

در چنین حالتی از یک کسب و کار؛ مشاوره و ارائه راه حل های خاص، نقش مهمی را ایفا خواهد کرد. درست مثل ورزشکاران حرفه ای که برای موفقیت و رسیدن به مدارج بالا به مشاوره کوچ و برنامه شخصی نیاز دارند. همچنین یک کوچ متخصص و حرفه ای علاوه بر شناسایی نقاط قوت و ضعف یک کسب و کار و ارائه راه حل های مختلف برای بهبود و تقویت آن، باید بتواند در انگیزه و روحیه مشتریان خود تأثیر مثبت بگذارد. اگر کاملا خود را می شناسید و باور دارید که به دنیای تجارت علاقه مند هستید و می توانید تکنیک های لازم را در شرایط مناسب به کار بگیرید، شغل بیزینس کوچینگ می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. حال که با مفهوم بیزینس کوچینگ آشنا شدید و تصویری روشن از شغل بیزینس کوچ به دست آوردید، نوبت آن رسیده که به این سوال پاسخ دهیم که: چگونه بیزینس کوچ شویم؟ لازم به ذکر است که سایت ذهن خلاق می تواند مرجع بی نظیری برای رسیدن به پاسخ این گونه سوالات شما باشد.

چگونه بیزینس کوچ شویم؟

چگونه بیزینس کوچ شویم؟
چگونه بیزینس کوچ شویم؟
به تازگی، بسیاری از مردم می پرسند که چگونه می توانم وارد کار بیزینس کوچینگ شوم؟  و چه مهارت هایی باید داشته باشم؟ چنان چه شما هم  در این گروه هستید، در این بخش مهارت هایی را خواهید آموخت که برای تبدیل شدن به یک بیزینس کوچ موفق نیاز به کسب و تقویت آن ها دارید.

به سخنان مشتریان خود توجه کنید

شاید بتوان گفت که مهم ترین و یا از مهم ترین مهارت های اساسی بیزینس کوچ، گوش دادن به حرف های مردم است. چنین مهارتی ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، یا حتی آن را به عنوان یک مهارت دسته بندی نکنید. اما وقتی با دقت به سخنان و عقاید مردم گوش دهید، استعدادها و علایق آن ها را کشف خواهید کرد و در نتیجه راه حل های مناسب تر و عملی تری خواهید یافت. از طرف دیگر، مخاطبان شما احساس بهتری نسبت به شما خواهند داشت و با شما صادق تر خواهند بود. بیشتر اوقات می بینیم که بسیاری از مشاغل غیر حرفه ای با نادیده گرفتن سخنان مخاطبان خود قادر به ایجاد ارتباطات مفید و کافی و گفت و گوی تعاملی نیستند. ایجاد چنین ارتباطی تنها با توجه به صحبت های مردم و درک خواسته ها و اهداف آن ها امکان پذیر است. البته این مهارت علاوه بر کوچینگ، کیفیت روابط اجتماعی شما را نیز بهبود می بخشد.

اهداف مناسب تعیین کنید

مهارت دیگری که یک کسب و کار کوچینگ موفق به آن نیاز خواهد داشت، تعیین اهداف بلند مدت و کوتاه مدت کاملاً مشخص، قابل دستیابی، قابل اندازه گیری و غیره است. در غیر این صورت، اهداف تعیین شده مفید نخواهد بود و وظایف روزانه شما را مشخص نمی کند. البته رویکردهای مختلفی برای تعیین هدف وجود دارد و انتخاب هر یک به شما بستگی دارد. لازم به ذکر است که کوچینگ تجاری به دو دسته کوچینگ رسمی و کوچینگ غیر رسمی تقسیم می شود. مشاغل همسو سازی رسمی معمولاً اهداف را به روشی قابل اندازه گیری، روشی ملموس، قابل دستیابی، واقع بینانه و خاص تعیین می کنند. اما مشاغل غیر رسمی کوچینگ معمولاً این کار را نمی کنند و با طرح پرسش به صاحبان مشاغل در رسیدن به مقاصد خود کمک می کنند.

هنگام صحبت کردن، ذهن متمرکز داشته باشید

در زمانی که کار را به عنوان بیزینس کوچ آغاز می کنید، باید متعهد باشید که هنگام گفت و گو با مشتریان خود ذهن متمرکز داشته باشید و به مسائل حاشیه ای فکر نکنید. همچنین، آرام باشید و بدون هیچ گونه استرس و نگرانی با مشتریان خود صحبت کنید. مطمئناً صاحبان مشاغل علاقه مند هستند که توسط شما شناخته شوند و شما از نگرانی ها و گفت و گوهای آن ها کاملاً مطلع هستید. بنابراین باید از نظر ذهنی متمرکز باشید و به تمام سخنان مخاطب گوش دهید.

البته چندین روش برای نمایش تمرکز ذهنی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

  • استفاده از زبان بدن مانند تکان دادن سر است.
  • سوالات مختلفی بپرسید.
  • پاسخ کامل و تخصصی به سوالات افراد بدهید.

هوش هیجانی را فراموش نکنید

ما معمولاً به کسانی که از ما سوال می کنند که چگونه می توان یک تجارت را پیش برد، می گوییم هوش هیجانی را دست کم نگیرند. این احساس می تواند از طریق همدلی و خویشتنداری منتقل شود و تأثیر زیادی در موفقیت یک حرفه کوچینگ حرفه ای خواهد داشت. بنابراین حس همدلی را به خوبی منتقل کنید و با ارائه راه حل های اساسی به مخاطب خود احساس ارزشمندی دهید. وقتی در انجام این کارها موفق باشید و به مخاطب خود کمک کنید تا احساسات خود را بهتر مدیریت کند، می توان گفت که از این مهارت به طور مناسب استفاده کرده اید.

گفت و گوی هدفمند داشته باشید

مهارت مهم دیگر برای یک بیزینس کوچ موفق، توانایی طرح پرسش های مناسب و هدفمند برای درک دلایل یک موضوع و درک مطالب است. در واقع شما باید مکالمات خود را به گونه ای انجام دهید که به هدف مورد نظر خود رسیده و اطلاعات بیشتری کسب کنید. همچنین، پس از پرسیدن سوال، از مخاطبان خود بخواهید که پس از دریافت پاسخ، آن را با شما در میان بگذارند. زیرا باعث می شود که آن ها بتوانند دلایل اقدامات شما را در آینده بهتر درک کنند و در نتیجه اعتماد بیشتری به شما خواهند داشت. بنابراین اگر می خواهید یک بیزینس کوچ موفق باشید، حتما مهارت های خود را تقویت کنید.

چه کسانی می توانند بیزینس کوچ موفقی باشند؟

چه کسانی می توانند بیزینس کوچ موفقی باشند؟
چه کسانی می توانند بیزینس کوچ موفقی باشند؟
کسانی که در برخی از مشاغل مشغول به کار هستند، به واسطه مهارت های شغلی خود بیشتر از سایر افراد، مناسب بیزینس کوچ هستند و درصد موفقیت آن ها بیشتر است. برخی از این دسته از افراد به شرح زیر می باشند:

مشاوران مالی

آن ها اطلاع دارند که چگونه بر اساس احترام و اعتماد متقابل، روابط موفق و محکمی با مشتریان ایجاد کنند. مشاوران مالی همچنین این توانایی را دارند که چشم انداز جدیدی را به صاحبان مشاغل نشان دهند. آن ها همچنین برای روابط و پروژه های طولانی مدت عالی هستند.

مشاوران بازرگانی

با توجه به این نکته که مشاوران بازرگانی، تیم گسترده و قدرتمندی از مشتریان با استعداد دارند، توانایی افزودن مربیگری به کارهای فعلی خود را دارند. آن ها همچنین مهارت های تجاری مناسب و مهارت های ارتباطی با صاحبان مشاغل را دارند. آن ها همچنین توانایی به کارگیری مهارت های خود و حرکت از مشاوره به مربیگری را دارند.

مدیران

مدیران توانایی فهمیدن دیگران و توانایی برقراری ارتباط موثر با تیم ها و افراد را دارند. آن ها مهارت ویژه ای در حفظ تعادل و همدلی هوشمند دارند. آن ها همچنین در گوش دادن به نیازهای دیگران حرفه ای هستند. آن ها به یک مربی تجاری قدرتمند تبدیل می شوند، زیرا مهارت های رهبری موثری را دارند.

حسابداران

حسابداران توانایی قابل توجهی در درک اعداد و دید گسترده ای بر ایده های جذاب و خوب روی کاغذ دارند. آن ها قادرند تا بدون ورود به راه های جدید و پرخطر، به خواسته های مشتریان گوش فرا دهند. این یک ویژگی عالی برای حسابداران در زمینه مربیگری تجارت است. زیرا دید تحلیلی و همزمان را فراهم می کند. آن ها در گوش دادن به مشتری محتاط هستند و با پرسیدن سوالات دقیق و مناسب به سرعت کمک می کنند.

صاحبان تجارت

شاید برای شما جالب باشد که بدانید حتی صاحبان مشاغل نیز می توانند مربیان موفقی باشند. صاحبان مشاغل اعم از بازنشستگان و صاحبان فعلی می توانند مربیان تجاری موفقی باشند. زیرا درک کاملی از کلیه مراحل اداره یک تجارت دارند و مورد اعتماد سایر صاحبان مشاغل نیز هستند. صاحبان مشاغل توانایی ایجاد ذهنیت خود را دارند و این توانایی اعتماد آن ها را در ذهن صاحبان مشاغل افزایش می دهد.

وظایف بیزینس کوچ

وظایف بیزینس کوچ
وظایف بیزینس کوچ
تاکنون، ما تا حدودی توانسته ایم به این سوال پاسخ دهیم که “چگونه بیزینس کوچ شویم؟”  اکنون وقت آن است که با وظایف شغل انتخابی خود آشنا شده و اطلاعات مختصری در مورد آن داشته باشید. به طور کلی، 10 وظیفه اصلی روزانه وجود دارد که باید روی آن ها تمرکز کنید.
  • پیشنهادات و توصیه های مناسب برای اجرای برنامه ها و استراتژی های تجاری را ارائه دهید.
  • بهبود روحیه و انگیزه مشتری و افزایش احساس مسئولیت در قبال تصمیمات گرفته شده برای رشد تجارت
  • برای درک بهتر وضعیت، وضعیت موجود و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، ارتباط مفید و سالمی بین بیزینس کوچ ها و مشتریان برقرار کنید.
  • کمک به مشتریان در رشد تجارت، طراحی استراتژی ها و دستیابی به اهداف
  • نقاط قوت و ضعف مراجعه کنندگان را ارزیابی کرده و راهکارها و برنامه های مناسب برای بهبود و تقویت آن ارائه دهید.
  • اجرای برنامه ها و ایده های مشتریان را تسهیل کنید.
  • برای افزایش خودآگاهی، شناسایی مهارت های فردی مشتریان و در نهایت استفاده از این مهارت ها در تجارت خود، آموزش و راهنمایی لازم را ارائه دهید.
  • مشتریان را راهنمایی کنید تا روند استراتژی های توسعه تجارت را درک کنند.
  • مسیر رشد تجارت را ارزیابی کرده و راه حل های جدیدی برای رفع موانع و بهبود شرایط ارائه دهید.
  • استراتژی های اتخاذ شده را که منجر به شکست یا موفقیت و ریشه های آن می شود، تجزیه و تحلیل کنید.

مزایای بیزینس کوچینگ

مزایای بیزینس کوچینگ
مزایای بیزینس کوچینگ
در این بخش از مبحث چگونه بیزینس کوچ شویم؟ می خواهیم به مزایای بیزینس کوچینگ و شغل بیزینس کوچ اشاره کنیم. به طور کلی توصیه ما این است که دوره های لازم را بگذرانید و گواهینامه مربوطه را برای ورود به این رشته دریافت کنید، اما این شغل هنوز کاملا سازماندهی نشده است. بنابراین هر فردی می تواند خود را به عنوان بیزینس کوچ معرفی کند. برای شروع؛ به سرمایه اولیه زیادی نیاز نخواهید داشت. تمام آن چه شما نیاز دارید، تلفن همراه و لپ تاپی است که احتمالاً قبلاً در اختیار داشته اید. البته باید توجه داشته باشید که فعالیت شما در شبکه های اجتماعی تأثیر زیادی در تعداد مشتری و اعتبار شما خواهد داشت. کوچینگ به صورت انفرادی و گروهی امکان پذیر است. در حقیقت، وقتی افراد نتوانند دستمزد شما را به صورت جداگانه پرداخت كنند، می توانند با افراد دیگر به شما مراجعه كنند. در این حالت می توانید نکات خود را همزمان با چند نفر در میان بگذارید. در صورتی که کمی خلاق باشید، روش های دیگری برای افزایش درآمد وجود دارد. اکنون بسیاری از بیزینس کوچ ها با ارائه خدمات و محصولات جانبی درآمد بیشتری کسب می کنند. به عنوان مثال می توانید برای تکمیل آموزش خود کتاب بفروشید. مطمئناً بعد از هر بار کمک به مشتریان خود و دیدن نتایج مثبت، احساس بسیار خوبی خواهید داشت.

معایب بیزینس کوچ

معایب بیزینس کوچ
معایب بیزینس کوچ
هیچ چیز در دنیا وجود ندارد که مزایا و معایب خود را نداشته باشد. بنابراین باید از معایب و مشکلات بیزینس کوچ ها آگاه باشید تا بتوانید تصمیمات بهتری بگیرید. همان طور که گفته شد، اخذ گواهینامه کوچینگ تجاری اجباری نیست. اما اگر می خواهید اعتبار خود را افزایش دهید، دریافت گواهینامه می تواند هزینه بر و زمانبر باشد. برای ورود به این شغل باید از صبر و مهارت اجتماعی بالایی برخوردار باشید. اگر خوش بین هستید و تصور می کنید که مشتریان شما به تمام پیشنهادات شما گوش فرا می دهند، کاملا در اشتباهید و این فقط یک تصور نادرست است. باید بدانید که بیشتر مردم از تغییر شرایط می ترسند و به هر طریقی مقاومت می کنند. پیش از هر چیز اطمینان حاصل نمایید که زمان زیادی را صرف مکالمه تلفنی، کنفرانس ویدیویی و قرار ملاقات کرده اید. بنابراین اگر در این زمینه مشکلی دارید، بهتر است کمی در تصمیم گیری دقیق تر باشید. شما به هیچ عنوان مجاز نیستید که مشکلات ذهنی خود را با مشتری بیان کنید. در حقیقت، مشکلات زندگی شخصی شما ممکن است حواس شما را پرت کند.

بیزینس کوچ در چه زمینه هایی می تواند کمک کند؟

بیزینس کوچ در چه زمینه هایی می تواند کمک کند؟
بیزینس کوچ در چه زمینه هایی می تواند کمک کند؟
یک بیزینس کوچ می تواند در زمینه های مختلف برای مراجعه کنندگان مفید باشد. به طور کلی، مربیگری تجاری می تواند در هر مرحله از راه اندازی و راه اندازی مشاغل مورد استفاده قرار گیرد. بسته به نیاز افراد تجار، کوچ می تواند خدمات مورد نیاز را ارائه دهد. به عنوان مثال، برای شخصی که می خواهد ایده های اولیه راه اندازی مشاغل را عملی کند و هنوز عملاً شروع به کار نکرده است، استفاده از مشاوره و راهنمایی بیزینس کوچ می تواند بسیار مفید باشد. در این حالت، بیزینس کوچ می تواند از اشتباهاتی که هزینه های اضافی را تحمیل می کنند، جلوگیری کند. همچنین، به دلیل این که در مراحل اولیه تجارت، سود کمی حاصل می شود، بسیاری از صاحبان مشاغل انگیزه خود را از دست داده و از ادامه کار دلسرد می شوند. وجود یک بیزینس کوچ در کنار شما باعث می شود که با انگیزه و امیدوار باشید و در مسیر خود باشید.

کار دیگری که مربیگری تجارت می تواند برای صاحبان مشاغل انجام دهد

کار دیگری که مربیگری تجارت می تواند برای صاحبان مشاغل انجام دهد این است که یک شرکت، به دلیل رشد و گسترش اخیر خود، با وظایف جدید زیادی روبرو شده است و دقیقاً نمی داند که چگونه همه این موارد را اداره کند که بسیاری از آن ها برای کارمندان و مدیران جدید است. در این موارد، بیزینس کوچ به دلیل تجربه و البته دانش اندوخته ای که دارد، می تواند اهداف و وظایف مختلف را به راحتی اولویت بندی کند تا مدیران ارشد بتوانند سیاست های شرکت خود را با دقت بیشتری تنظیم کرده و با شرایط جدید کنار بیایند. بیزینس کوچینگ نیز می تواند در یک تجارت کوچک مفید باشد. بسیاری از شرکت ها از خدمات بیزینس کوچ فقط برای اجرای یک پروژه محدود و خاص استفاده می کنند. مانند استراتژی های بازاریابی یا برنامه های اقتصادی کوتاه مدت. در واقع می توان گفت که مهمترین ویژگی بیزینس کوچینگ تنوع و انعطاف پذیری آن است. به عنوان یک صاحب مشاغل، اگر تقریباً در هر جنبه از فعالیت کسب و کار خود با مشکلی روبرو هستید، می توانید از یک کوچ حرفه ای و باتجربه کسب و کار، کمک بگیرید تا راه حل های مناسب را به شما ارائه دهد.

با یک بیزینس کوچ چه چیزی به دست می آورید؟

با یک بیزینس کوچ چه چیزی به دست می آورید؟
با یک بیزینس کوچ چه چیزی به دست می آورید؟
در ادامه مقاله “چگونه بیزینس کوچ شویم” به این خواهیم پرداخت که کسب و کارها با همکاری و استفاده از بیزینس کوچ ها چه چیزهایی کسب می کنند.

اقدامات بیشتر

شما بیشتر، بهتر و دقیق عمل می کنید، زیرا اهدافی را تعیین می کنید که واقعاً می خواهید. در نهایت، بشر به هر حال همان کاری را انجام می دهد که واقعاً می خواهد انجام دهد. در نتیجه شناخت دقیق آن چه که واقعاً برای خود و تجارت خود می خواهید اولین قدم مشترک شماست.

پول بیشتر

درآمد بیشتری را که ارزش آن را دارید، کسب کنید و پس انداز کنید. شما باید پول داشته باشید و خیلی بیشتر از آن چه فکر می کنید، به دست آورید. یک مربی کسب و کار یا بیزینس کوچ به شما کمک می کند تا تجارت خود را توسعه دهید، یک برنامه مالی و یک استراتژی تنظیم کنید و کسب و کار خود را برای کسب درآمد بیشتر طراحی کنید.

موفقیت بیشتر

خیلی بیشتر و بیشتر به موفقیت برسید و از این مسیر، خارج نشوید. وقتی کسی شریکی داشته باشد که به او اعتماد داشته باشد، همیشه به دنبال موفقیت های بیشتر خواهد بود. زیرا توانایی مالی آن را دارد.

تصمیمات بهتر

تصمیمات بهتری برای خود بگیرید. زیرا تمرکز شما کامل و هدف شما کاملا مشخص است. شما همیشه دیدگاه های صادقانه و سازنده ای خواهید داشت و از آن استفاده خواهید کرد. البته اگر مشاور حرفه ای با خود داشته باشید.

انرژی پایدار

انرژی پایدار بسیار بیشتری خواهید داشت  و دیگر مشکلی از این بابت حس نخواهید کرد. هنگامی که خوشحال و فارغ از مشکلات باشید، به لطف مربی کسب و کار و بیزینس کوچ خود، احساس بهتر و تولید بیشتری خواهید داشت.

کلام آخر

در این مقاله با بیزینس کوچینگ آشنا شدیم و دانستیم که چه خصوصیات و مهارت هایی برای بیزینس کوچ شدن لازم است. با توجه به نیاز روز افزون به این شغل نباید آن را دست کم بگیرید و اگر کوچک ترین علاقه یا استعدادی در این زمینه دارید، بهتر است دنبال آن بروید. زیرا این شغل یک حرفه ی آینده دار است. در این راه،  علاوه بر خواندن این مطلب، سایت ذهن خلاق نیز می تواند به شما کمک کند‌.
بیزینس کوچینگ چیست؟

بیزینس کوچینگ، روابط مشترک بین صاحبان مشاغل و مربیان مشاغل است که هدف آن رشد و توسعه استراتژیک تجارت است. به عبارت دیگر، کوچینگ در تجارت راهنمایی است که صاحبان مشاغل از طریق آن از موقعیت فعلی خود و چگونگی دستیابی به اهداف کوچک و بزرگ مطلع می شوند.

بیزینس کوچ کیست؟

افراد زیادی هستند که بدون هیچ گونه تخصصی خود را به عنوان بیزینس کوچ معرفی می کنند. بیزینس کوچ ها به طور معمول صاحب یک یا چند مشاغل موفق هستند که می توانند از استعداد و تخصص خود برای کمک به مشاغل دیگر استفاده کنند.

 

پیمان امیدی ✔️

پیمان امیدی ✔️

ما در تیم هشت ،نویسنده و مدرس مهارت های فردی هستیم و قصد داریم در این وب سایت مطالب کاربردی در این زمینه با شما به اشتراک بگذاریم.با بهبود مهارت های خودتان،زندگی تان را لذت بخش کنید...
  • پیمان امیدی ✔️
  • جولای 8, 2021
  • 5:41 ب.ظ
  • No Comments
Prevقبلیمشاوره کسب و کار چیست
بعدیعلم ثروتمند شدن والاس واتلزNext

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحات مهم

  • مقالات
  • معرفی کتاب
  • پیشنهاد و انتقاد
  • پشتیبانی
  • ارتباط با ما
ذهن خلاق لوگو

آشنایی با ذهن خلاق

سایت ذهن خلاق با چهار سال سابقه به علاقه مندان کمک میکند با یادگیری مهارت های فردی, زندگی بهتری را خلق کنند.
کار اصلی ما آموزش توسعه فردی و ارتباطی است.