همه ما امروزه به صورت مجبوری خانه نشین شده ایم.دیر یا زود،کرونا را شکست می دهیم و قرنطینه هم به پایان می رسد؛ اما به نظر شما کدام حالت بهتر است؟
» اینکه بعد از پایان قرنطینه خوشحال باشیم از چیزهایی که یاد گرفتیم و کارهایی که در منزل انجام دادیم؟
» یا ناراحت باشیم از اینکه در مدت قرنطینه کلی وقت هدر دادیم و هیچ چیز جدیدی یاد نگرفته ایم؟
ما اینجا هستیم تا به شما کمک بکنیم که از زمان قرنطینه،بهتر و موثرتر استفاده بکنید. بنابراین در این لیست خوب، بهترین کارها در زمان کرونا که میتوانید در خانه و در ایام تعطیلات و قرنطینه انجام دهید را لیست کردهایم.

آموزش ببینید!
شاید مدت ها باشد که آنقدر مشغول کار بوده اید که هیچ وقت،زمانی برای آموزش دیدن،پیدا نکرده بودید.
اما ایام قرنطینه بهترین زمان برای آموزش دیدن است.توصیه من این است که لزومی ندارد ده ها موضوع مختلف را آموزش ببینید.حتی اگر یک الی دو موضوع هم یاد بگیرید،بسیار عالی است.
دو سایت مکتب خونه و بلد شو، آموزشهای رایگان بسیار خوبی دارند که با یک جستجوی ساده در سایتهایشان میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.
علاوه بر آن در وب سایت یوتیوب، صدها آموزش تصویری رایگان وجود دارد که میتواند اوقات قرنطینه را به یک فرصت طلایی تبدیل کند.
فقط نیاز به یک اینترنت خوب دارید و فیلترشکن! همین!
مطالعه بکنید
کتاب های خوب معرفی نمی شوند،و به خاطر همین هم خوانده نمی شوند.
ما در سایت ذهن خلاق بهترین کتابها را برای شما معرفی کرده ایم که فقط کافیست روی این لینک کلیک کنید و کتاب های معرفی شده را مطالعه بکنید.
و همچنین ما چند کتاب الکترونیکی رایگان هم آماده کرده ایم که می توانید از این لینک آنها را به صورت رایگان دریافت بکنید و در زمان قرنطینه،آنها را مطالعه بکنید.

در قرنطینه خانگی ورزش بکنید
در ایام قرنطینه،باشگاه های ورزشی تعطیل شده اند و این دلیل نمی شود که ورزش نکنیم!
نرمشهای خانگی نقش مهمی در کاهش استرس شما و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی بدن شما ایفا میکند.
من برای شما یک فیلم ورزشی هم پیدا کرده ام برای نرمش و ورزش های خانگی.
همچنین از اپلیکشین های موبایل برای ورزش کردن هم استفاده بکنید که کافیست با یک سرچ در گوگل به آنها دسترسی داشته باشید:
اما من برای شما چند اپلیکشین پیدا کرده ام که می توانید از آنها استفاده بکنید.
لینک اپلیکشین اول
لینک اپلیکشین دوم
لینک اپلیکشین سوم
بازی بکنید
در زمان قرنطینه که همه در خانه های خودشان هستند،معمولا حوصله همه افراد سر می رود و به دنبال یک چیزی می گردند تا بتوانند سر خودشان را با آن گرم بکنند و حالشان بهتر شود!
در این گونه موارد بازی کردن می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد.بازی کردن علاوه بر اینکه برای همه افراد لذت بخش است،همچنین باعث می شود که ارتباط خانوادگی هم بسیار مستحکمتر شود.
در اینجا ما برای شما چند بازی را پیشنهاد می کنیم که در زمان قرنطینه آنها را انجام بدهید؛
بازی اول:بازی شاه،دزد،وزیر
این بازی معمولا با چهار نفر انجام می شود. ابتدا تکه های همشکل و کوچکی از کاغذ تهیه می شود و روی هر کدام کلمات شاه، وزیر، جلاد و دزد نوشته می شود. کاغذها به شکل یکسان تا می شود تا کسی از داخل آن خبردار نشود.
بعد هر یک از بازیکنان کاغذی را برمی دارند. وقتی همه کاغذها را برداشتند و از سمت خودشان خبردار شدند، شاه رو به دیگران می گوید: «وزیر من کیست؟» اینجا وزیر با نشان دادن کاغذ، خودش را به شاه معرفی می کند. شاه می گوید: «دزد را از میان این دو پیدا کن.»
صحنه حساس و خانمان برانداز بازی اینجاست. بالاخره وزیر یک نفر را به عنوان دزد معرفی می کند که دو حالت دارد؛ اگر حدس وزیر درست بود که شاه فرمان شکنجه ای را به جلاد صادر می کند و جلاد هم دزد بخت برگشته را شکنجه می کند اما اگر حدس وزیر اشتباه بود و جلاد را اشتباها به جای دزد معرفی کرده بود معمولا بلافاصله پس از حدس وزیر و معرفی او، می گوید «به جلاد توهین کردی؟!» و بعدش دوباره شاه شکنجه ای را به جلاد می گوید تا جلاد، وزیر بخت برگشته را تنبیه کند. شکنج ها معمولا دردآور است که از مشهورترین هایش سبیل آتشین یا بشین و پاشو است.
بازی دوم:اسم پیشانی
نوعی ۲۰ سوالی جمعی؛ همان بازی است که نقی در «پایتخت ۱» با بابایش، «پنجعلی» در آخرین قسمت سریال انجام می داد. هر بار یکی از جمع می شود سوژه بازی و جماعت با ااجماع روی او اسم می گذارند و می چسبانند روی پیشانی اش. آن فرد از همه جا بی خبر هم آنقدر سوال می کند تا اسمش را حدس بزند و کشف کند. بازی وقتی تمام می شود که روی همه اسم بگذارند و همه بتوانند اسم هایشان را حدس بزنند.

بازی سوم:پانتومیم
پانتومیم یک بازی بسیار سرگرم کننده است که رامبد جوان در خنداونه با روش های مختلفی آن را بازی می کند.
این بازی به این صورت است که ابتدا گروه بندی می کنیم و هر گروه باید اعضای یکسانی داشته باشد. بعد از یارکشی، یکی از گروه ها، یک نفر از تیم حریف را انتخاب و کلمه مورد نظرش را به او می گوید تا او با یک پانتومیم، با لال بازی به اعضای گروه خودش بفهماند، گروه اول چه کلمه ای را انتخاب کرده اند. فقط عنایت داشته باشید که کلماتی را انتخاب کنید که بشود با ایما و اشاره، بازیشان کرد. باور کنید نمایش کلماتی مثل دسترسی محلی، ستاد، رقت انگیز یا فرتوت به همین سادگی ها نیست. یک تایمر هم دم دستتان باشد تا هر گروه فرصت معینی برای حدس زدن داشته باشند.
کارهای لذت بخش انجام بدهید
اولین گزینه تماس تصویری است.شاید در زمانهای قبل از قرنطینه آنقدر سرمان شلوغ بود که نمی توانستیم حالی از دوستان و یا فامیل ها بپرسیم.الان که فرصت داریم می توانیم به صورت تصویری با آنها صحبت بکنیم.
واتساپ یکی از بهترین ابزار ها برای برقراری تماس تصویری است.علاوه بر واتساپ می توانیم از دیگران ابزار ها هم استفاده بکنیم مثل اسکایپ،تماس تصویری اینستاگرام،زوم و جیتسی
دومین گزنیه شنیدن پادکست است: ما در سایت ذهن خلاق پادکست هایی را برای شما تهیه کردیم که می توانید با کلیک بر روی این لینک به آنها دسترسی داشته باشید.
علاوه بر پادکست های ذهن خلاق در وبسایت هایی مثل «شنوتو»،«ناملیک»و«تهران پادکست» پادکست های فوق العاده ای وجود دارد که همین الان انتظار شما را می کشند که به آنها گوش فرا بدهید!
گزینه سوم، کارائوکه است! میدانم احتمالاً تابهحال این واژه به گوشتان نخورده است! بسیار خب توضیح میدهم! حتماً شما هم تابهحال زیر آواز زدهاید و در دل حسرت خوردهاید که چرا این صدای رؤیایی را کسی کشف نکرده است!
این بار خودتان آن را به منصهی ظهور برسانید! کارائوکه یعنی صدای خودتان را روی آهنگهای مشهور خوانندگان مختلف بگذارید. انگار آن آهنگ را شما خواندهاید. وبسایتهای خارجی زیادی برای این کار وجود دارد که خیلیهایشان هم رایگان هستند. در ایران، با این وب سایت میتوانید کارائوکه کنید. اغلب آهنگها رایگان است؛ اما برای برخی آهنگها باید کمی سر کیسه را شل کنید!
آهنگهای خوانندگان ایرانی را به صورت بی کلام در اختیار شما میگذارد و متن آهنگها هم در زیر هر آهنگ موجود است. میتوانید دانلود کنید و خودتان روی آهنگ بخوانید. فقط اگر مشهور شدید، حواستان به ما باشد!
مقالات رایگان بخوانید
علاوه بر آموزش های رایگان شما می توانید از مقاله های رایگان ذهن خلاق استفاده بکنید.برای مطالعه کافیست روی این لینک کلیک کنید.
علاوه بر سایت ذهن خلاق در دیگر سایت های مثل « متمم» و «ویرگول» می توانید به هزاران مقاله عالی دسترسی داشته باشید.